Verus-koditTalo
EtusivuHenkilökuntaSuunnitteluArvotRakenteilla nytValmiit kohteet
         
  Tyttö

Liminka

  Suunnittelu luo perustan

Kotona tapahtuu paljon. Tilojen on palveltava eri-ikäisten asukkaidensa tarpeita muuttuvissa elämäntilanteissa olipa arki tai juhla, kesä tai talvi. Suunnittelussa on otettava huomioon niin ruuanlaittoon, peseytymiseen, seurusteluun, nukkumiseen kuin erilaisiin harrasteisiin liittyvät vaatimukset.

Asukkaat arvostavat toimivaa pohjaratkaisua, hyviä säilytystiloja, helppohoitoisuutta, lämpöä, valoisuutta ja kaunista ulkoasua. Moni haluaa vielä loppuvaiheessa vaikuttaa mm. pintamateriaalien valintaan oman maun mukaan.

Verus-kotien arkkitehti Tero Oinas on toiminut pitkään pien- ja rivitalojen suunnittelijana ja erikoistunut nimenomaan niiden tarjoamiin haasteisiin.

Hänen tavoitteenaan on aina suunnitella monimuotoinen ja miljööseen soveltuva rakennuskokonaisuus, joka vastaisi mahdollisimman hyvin tulevien asukkaiden toiveita ja tarpeita.

Rakennusten asemointia suunniteltaessa on pyritty rajaamaan pihat suotuisimpaan ilmansuuntaan, jotta piha-alue olisi mahdollisimman viihtyisä. Suunnittelussa huomioidaan myös alueen muu rakennuskanta.
 
         
Verus-koditväliMoreenikuja 3väli90630 OuluväliPuh. 0400 843 219väliinfo@veruskodit.fi